Coach van: Going Up, zanglessen

Rachèl, de half Nederlandse, half Amerikaanse singer-songwriter volgde vanaf haar 17e een opleiding aan het Musician Institue in Hollywood. Drie jaar later kwam ze terug naar Nederland met het plan om hier vol goede moed nog eens vier jaar het conservatorium te doorlopen. De opleiding was niet wat ze gehoopt had. Door vervolgens veel op te treden kreeg haar eigen materiaal steeds vastere vorm en kon ze als performer ‘meters maken’. 
Read More

Coach van: drumles

Resin (21) is opgegroeid in een muzikale familie en kwam daarom op jonge leeftijd al in contact met
het maken van muziek. En die liefde voor muziek is nooit gestopt.
In 2013 begon hij met de opleiding Docent Muziek aan Codarts het Rotterdams conservatorium, met
als hoofdinstrument drums.
Resin is een veelzijdige drummer en heeft gespeeld bij verscheidene (gospel) koren, musicals,
eindexamenconcerten, coverbands en kerken in binnen- en buitenland.
Naast het musiceren is Resin ook actief als drumdocent bij twee muziekscholen en als muziekdocent
in het middelbaar- en het basisonderwijs.

Coach van: KC Juniors, Li’l Kids & Kids Crew

Rebecca is geboren in het Flevolandse Emmeloord en groeit op in het vissersdorp Urk. Al vanaf haar 5e krijgt ze intensief zangles en treedt ze met regelmaat op in kerken door heel Nederland.
Tijdens haar jeugd werkte ze mee aan diverse musicals en volgde ze gitaar -en pianoles. Rebecca studeerde in 2006 af voor haar studie Kunst & Cultuur met als hoofdvak muziek.
Read More

Kids Crew mama
Administratie

Marijke verzorgt bij Kids Crew de administratie en is DE contactpersoon voor alle Kids Crew-ers. Bij Marijke kun je terecht voor alle vragen over contributie, lidmaatschap, en de lessen. Marijke is onze enige echte Kids Crew mama, niet alleen doordat al haar muzikale kids bij Kids Crew hun eerste stappen in de muziek hebben gezet, maar vooral doordat ze altijd voor ons klaarstaat!

Coach van: gitaarles, pianoles

Coach van: Musical, zanglessen
Kids Crew manager

Jeroen is de vaste kracht, het anker, rots in de branding voor Rachèl en Rebecca. De uitdrukking ‘Kids Crew manager’ is al menig maal gevallen. Jeroen is in 2013 afgestudeerd voor ‘Zang, jazz & pop’ aan het conservatorium te Zwolle, en sinds 2015 ook bevoegd muziekdocent. Hij heeft veel ervaring opgedaan door les te geven bij verschillende muziekscholen en in zijn eigen privé praktijk. 

Read More